2011年6月8日水曜日

病原性出血大腸菌について

病原性出血大腸菌について

La bacteria de las hamburgesas
· La "Escherichia coli" requiere dos errores cosecutivos en la manipulacion de la carne para llegar al ser humano; tres para contaminar un pepino
Madrid - 01(06/2011
http://www.elpais.com/articulo/sociedad/bacteria/hamburguesas/elpepisoc/20110601elpepisoc_5/Tes

FEATURE: Food CrisisThe bacteria of the burgersThe 'Escherichia coli' requires two consecutive errors in the handling of meat to reach the man, three to contaminate a cucumberJavier Sampedro - Madrid - 01/06/2011
The 'E. coli 'Ø140 isolated from the stools of patients in Hamburg is a member of a group of strains of E. coli (EHEC, which causes bleeding in the intestines), all producing a toxin called Shiga, and all pollutants occasional poorly handled meat. The best-studied strain of this group, E. coli O157: H7, is sometimes known as the bacteria of burgers.
Bacteria of the species E. coli (E. E is, but in any laboratory have time to pronounce that) are the most common inhabitants of the intestine of humans, but also other mammals. Ø140 strains and O157: H7 is typical of the intestines of cows. Nonpathogenic cow: for they are as safe as we are the typical human strains. But cause a dangerous infection if they change their species and become the human intestine.
For bacteria to make that journey from the safety of a dangerous surroundings where it takes two consecutive errors in the handling of meat, said Alfonso Carrascosa, an expert in food microbiology Research Institute of Food Science, CSIC. "The origin is always faecal contamination so it requires that the meat is infected in the evisceration process, generally by poor handling at the slaughterhouse, if then cooked low-or mixed with other foods to be eaten raw, in the kitchen of a restaurant, for example, beef gut bacteria can reach the human gut. "
The bacteria E. coli are extremely sensitive to heat, and this also applies to the enterohemorrhagic strains. Even a contaminated meat at the slaughterhouse would be safe if properly cooked. The ground beef undercooked hamburger, however, can carry these pathogens, in the rare cases where there have been outbreaks of this type.
"For a cucumber be contaminated," she goes on to explain Carrascosa, "would add a further step of mishandling." With the bacteria O157: H7 that has happened on occasion in hotel kitchens. If previously-contaminated meat at the slaughterhouse, is handled in a raw kitchen table, and then make a salad on the same table without having previously cleaned, bacteria can contaminate meat to food-as-cucumber not be cooked before consumption. "The salad is the last thing you usually do in the kitchens of the hotels," says Carrascosa. "That would be a feasible scenario."
Almost all known outbreaks caused by these pathogens is due to the consumption of meat-hence what the "bacteria in hamburgers - is wrong manipulated twice. Cases of direct infection by cucumber or other vegetables are very rare. "There is some precedent," said Carrasco, "and there have been precisely in Central Ø140 by the same bacteria." This particular strain that caused the outbreak has not been detected Hamburg ever in Spain, nor in cows or vegetables.
Everything indicates that the health authority of the city-state of Hamburg rushed to issue its alert after detecting bacteria in cucumbers similar, but later found not to be identical, which caused the symptoms of patients. Nothing adds up to a Spanish origin of the pathogen.

病原性出血大腸菌について
特集:食糧危機 ハンバーガーの細菌 '大腸菌'はキュウリを汚染し、3人に到達するために、肉の処理に2つの連続した​​エラーを必要とする ハビエルSampedro - マドリード - 2011年1月6日
'大腸菌大腸菌'Ø140、ハンブルクの患者の便から分離された大腸菌の系統のグループのメンバである大腸菌は、(腸内出血により出血性)、すべての製造毒素は、滋賀県と呼ばれるすべての汚染物質は、時折悪い肉を扱っている。このグループEの最高の検討ひずみ大腸菌は、腸管出血性:H7は、時にはハンバーガーの細菌として知られています。
細菌種のE.大腸菌は、(大腸菌Eは、任意の研究室ですることを宣言する時間がある)人間の腸だけでなく、他の哺乳動物の最も一般的な住民です。 Ø140株と腸管出血:H7は牛の腸の典型です。非病原性牛:彼らは、我々は典型的な人間株はとして安全であるために。彼らは種を変更する場合は、人間の腸になるしかし、危険な感染症の原因となります。
細菌は、肉の処理で2つの連続した​​エラーを取得危険な環境の安全性からその旅をするためには、アルフォンソカラスコサは、食品科学、材料科学の食品微生物学研究所の専門家だ。それは肉にし、他の食品と低または混合調理場合は、食肉処理場が苦手処理によって、一般的には、内臓摘出の過程で感染していることが必要ですので、"原点は、常に糞便汚染され原材料、レストランのキッチンでは、例えば、牛肉の腸内細菌は、人間の腸に到達することができます食べられる。"
細菌大腸菌大腸菌は非常に熱に敏感であり、これはまた、腸管出血性系統に適用されます。も、食肉処理場で汚染された肉は、適切に調理された場合は安全です。牛ひき肉加熱が不十分なハンバーガーが、しかし、このタイプの発生が行われているまれなケースでは、これらの病原体を運ぶことができます。
"キュウリは、汚染されては、"彼女は、カラスコサを説明するために行く"誤るのさらなるステップを追加します。" H7のホテルのキッチンでの機会に起こっている:菌O157に。以前に食肉処理場で汚染された肉場合は、生の台所のテーブルで処理され、以前は次の掃除しなくても、同じテーブルの上にサラダを作る、細菌は食品として、キュウリ、肉を汚染することができます消費する前に調理することはありません。 "サラダは、通常のホテルの厨房で最後にする事は、"カラスコサ氏は述べています。 "それは可能なシナリオになります。"
間違っ回操作される - ほとんどこれらの病原体によって引き起こされるすべての既知の発生がハンバーガーの"細菌が何肉ゆえの消費によるものです。キュウリや他の野菜の直接感染のケースは非常にまれです。 "いくつかの先例がありますが、"カラスコ"と同じ細​​菌による中央Ø140で正確にあった"と述べた。流行の原因となったこの特定の株は、スペインまでのハンブルグ検出されていないも牛や野菜インチ
すべてのハンブルクの都市国家の衛生当局は、キュウリ同様に細菌を検出した後、その情報を発行して急いで、後でその患者の症状を起こし、同一であることが見つかりませんを示しています。何も病原体のスペイン語起源に追加されます。

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