2011年6月22日水曜日

2011年06月20日月曜日現在のドイツの病原性大腸菌(EHEC)と溶血性尿毒症症候群(HUS)の感染状況

Robert Koch Institute in germany
http://www.rki.de/

Информация за EHEC / HUS избухването събития Stand 21.06.2011, 11:00 часовник, данни към 06.20.2011 г., 15.00
В настоящата EHEC / HUS огнища са били изпратени на Робърт Кох институт в съответствие с инфекцията Закона за защита на 2773 досега случаи на заразяване с EHEC (данни към 06.20.2011, 15:00 часовник - в данните, като на 06.17.2011, 15:00 часовник, там са 2684 дела са). От тях 12 пациенти са починали EHEC. В допълнение, RKI е изпратена до този момент общо 814 случаи на ХУС (810 случаи в данните статус 06.17.2011), от които 27 HUS пациенти са починали (27 за данни към 06.17.2011). Това означава, че общият 3587 RKI EHEC или HUS случаи са били предадени, включително 39, загинали EHEC или HUS пациенти (3494 случаи на заболяване, включително 39 смъртни случая в данните статус 17.06.2011).
Тъй като болестта на седмица от 23 до HUS / EHEC на много по-ниско ниво, отколкото по-рано докладвани на RKI. Данните от наблюдението на кървава диария в спешните отделения Съобщените от доброволни болници също показват спад в броя и процента на случаите с кървава диария от 30 През май. Общо 75% от EHEC пациентите идват от четирите федерални провинции Шлезвиг-Холщайн (N = 758), Долна Саксония (N = 524), Хамбург (N = 445) и Северен Рейн-Вестфалия (N = 309). Всички провинции са засегнати от избухването на EHEC. От HUS предавани болести са 76% от Шлезвиг-Холщайн (N = 191), Хамбург (N = 178), Долна Саксония (N = 138) и Северен Рейн-Вестфалия (N = 110). Има всички държави, засегнати от избухването на ХУС. По-голямата брой на ХУС заболяване е свързано с експозиция в северната част на Германия. А връзка със събирането на номера Еркан Kung и смъртни случаи от региона, е включено в края на текста.
EHEC най-рано появата на диария е първият Май-късно на 15 Юни. От 1 до 12 Май е броят на случаите на инфекции EHEC между един и 18 случая на ден. След това броят на случаите нараства стабилно, докато на максимум 161 случая всеки 22-ро и 23 Май Оттогава постоянен спад на броя на случаите на EHEC се наблюдава, с промяна на номера, тъй като все още на отчитане на закъсненията. HUS най-рано появата на диария е първият Май, най-новите началото на диарията преди предавана болест случаи на 12 Юни. От 1 до 8 Май е случаят число между 0 и 1 случай всеки ден. На 9 Май увеличаване на броя на случаите, в седем случая и непрекъснато се увеличава до предишния максимум от 63 случая на 21 Май Оттогава постоянен спад на броя на случаите на ХУС се наблюдава, с промяна на номера, тъй като все още на отчитане на закъсненията.
За епидемиологичен анализ са всички случаи на болестта след 1 Май 2011 са зле, но обикновено са съобщени едва по-късно включен. Това трябва да бъде между датата на началото на заболяването, дата на хоспитализация и датата на съобщението могат да бъдат разграничени в здравния отдел. Случай, диагностициран от лекар, патогена от лабораторията в рамките на 24 часа ще бъде представен на Здравното министерство. Здравният отдел преразгледа информацията и тя влиза в електронна база данни. По-късно от третия работен ден след седмица информация на компетентния национален орган се представя по електронен път, но в рамките на една седмица по електронен път на Роберт Кох институт (при инфекция Закона за защита на § 11). След узнаването на EHEC / HUS избухването попита Роберт Кох институт, компетентните органи в седмицата от 23 Май 2011 г. ежедневно предаване. В момента времето между получаването на съобщението в здравния отдел е до входа на RKI обикновено между един до четири дни. Отчитането канал е обяснено подробно в инфекцията епидемиологични годишник (виж www.rki.de> контрол на инфекциите> инфекция Епидемиологични годишник). За специални събития, може да се предположи, че първоначалният контакт е обикновено също се извършва по телефона.
В RKI е научил за първи път на 19.05.2011 от нарасналия брой на случаите на ХУС болест в Хамбург. От първата става известно, RKI разследвани в сътрудничество със здравните власти и храна на федералните и щатските правителства до избухването на хемолитично-уремичен синдром (HUS) в Северна Германия (линк към обяснения на епидемиологични функционирането на RKI видите в края на текста). Причината за избухването се дължи на епидемиологични изследвания, който е построил върху, ще бъде все по-маргинализирани, вижте RKI BFR становище от 25 Май 2011 г., съвместно RKI BFR съобщение за пресата от 3 Юни 2011 съвместното прессъобщение от Федералния институт за оценка на риска, Федералната служба за защита на потребителите и безопасност на храните, Роберт Кох институт на 10 юни 2011 година. Допълнителни коментари или съобщения за пресата на Федералния институт за оценка на риска по този въпрос е стъпало на 11 и 12 Публикувано през юни 2011 година.
Се основава на резултатите от епидемиологични проучвания на Роберт Кох институт и изследванията на BFR / BVL от 10 Юни 2011 препоръчва срещу яденето на сурови зеле. Допълнителни коментари / съобщения за пресата на Федералния институт за оценка на риска на леторастите са били на 11 и 12 Публикувано през юни 2011 година. В повърхностните води на Erlenbach, близо до Франкфурт на Майн, според съвместното прессъобщение от Хесен Министерството на социалните работи и Министерството на околната среда, земеделието и защита на потребителите 17/06/2011 е патоген EHEC O 104: H открит четвъртият Според прессъобщението възможно "причини за замърсяване на водата с микроби са различни. Тъй като е взета пробата в близост до пречиствателната станция, не е изключено, че е имало вписването. Като цяло намаляване на микроорганизми, съдържащи се в пречиствателни станции, така че пречистените отпадъчни води се разтоварва, но не и хигиена. Ето защо, по принцип, Хесен обезкуражени от плуване в реки. Хората, които са диагностицирани с EHEC или са разведени от патогена през червата. Това може да бъде случаят, ако диарията е решен. Дори дни преди началото на симптомите в случаи на EHEC е елиминирането на микробите е възможно. Има хора, които са били заразени в EHEC и без или само леки симптоми шоу. По тази причина, съответствието с основните правила за хигиена е важно, за да защити себе си и другите. Съответен е особено хигиена на ръцете, т.е. цялостен измиване ръка след използване на тоалетната и преди хранене. "Двете провинциални министерства се отнасят до информация на Федералната агенция по околна среда на вода и EHEC (връзки към новини освобождаване и Федерална агенция по околна среда при www.rki.de). Информация за потребителите, публикувани от Федералния институт за оценка на риска в изявление, издадено на 18.06.2011.
В текущите събития е един от най-големите досега описани огнища на EHEC или HUS и най-голямата епидемия в Германия, като по-специално на възрастта и пола разпределение необичайно. Както и преди, главно възрастни, предимно жени, са засегнати. В други случаи, най-вече децата да развият тази тежка клинична картина: През 2010 г., например, бяха Роберт Кох Институт, 65 HUS предава случаи, 6, засегнати са по-възрастни от 18 години.
Във връзка с текущите събития са следните RKI препоръки: • Настоящите препоръки за хранене трябва да се следват (вж. съвместно прессъобщение на BVL, BFR и RKI от 06.10.2011). Колко далече е, че всички хора с диария трябва да се увери, че стриктно страна-хигиенните се поддържа, хора, особено в сравнение с малки деца, бременни жени и имунокомпрометирани пациенти. Препоръките за добра хигиена на храните, както е описано от Федералния институт за оценка на риска в своята факта лист за предотвратяване на EHEC инфекция (www.bfr.bund.de), остават валидни. • лица с кървава диария, трябва незабавно да се консултирате с лекар. • Лекарите трябва да се стремят в тези пациенти една EHEC откриване (в стол). EHEC инфекцията може да бъде клинично нормалния ход или да причини водниста диария. По-малка част от EHEC инфекция се развива като тежка форма с crampy коремни болки, кървава диария. Тези пациенти трябва да гледат техните лекари по отношение на възможното развитие на ХУС в тясно сътрудничество и да плащат при първите признаци на ХУС на подходящи центрове за лечение. Симптомите на EHEC свързани с болестта HUS започне около седмица след появата на диария. В периода между инфекцията и първите симптоми на диария е средно три до четири дни. • Лабораториите следва да се диагностицира чрез откриване на патогени, подходящи за изпращане на проби на национален референтен център за Salmonella ентерит и другите на Роберт Кох институт (Wernigerode сайт). Лаборатории и лекари са длъжни да се предпазите от инфекция в закона, както микробиологично документирани EHEC инфекции, както и клиничната картина на ХУС (също вече при съмнение за заболяване) незабавно на районното здраве съобщава. Здравният отдел е във всички случаи на EHEC инфекция или оставка и тези в контакт с ключ контакт (виж също Инфекция Закона за защита на § 31, 34 и 42). Лицата, които са придобили инфекция с EHEC O104 да отделят вируса за определен период от време, дори и след отшумяване на симптомите с председателя. От предишни познания EHEC инфекции е добре известно, че продължителността на отделянето на различни фактори, като например Възраст или тежестта на заболяването, но също така и от щам на вируса зависими. С възрастта на пациентите, това се дължи, така че по-младите пациенти, например Деца, които напускат са склонни да бъдат по-дълго. Тя зависи от степента, заедно с тежестта на заболяването, пациентите с тежка форма на болестта като HUS подаде оставка, а по-кратък. Досега повечето констатации са против O157 серогрупа. Информация за средната продължителност на зародиш елиминиране се различават значително от няколко дни до няколко седмици. Тук, при деца с продължителност на излъчване може да се очаква повече от месец в клинично незабележително картина. До каква степен тези резултати също O104: H4 вярно, остава да се провери. Ето защо, Роберт Кох Институт започна проучване, което се разследва в колко дълго агенти в превозвачи могат да бъдат открити. Повече и по-горе от стадия на заболяването елиминирането на патогените е толкова приемане, поне в част от заразените лица и възможно. А добро хигиенно и кухня хигиена е от особена важност (или www.bfr.bund.de www.bzga.de).
Изследванията в национален референтен център за салмонела и други бактерии ентерит на Робърт Кох институт, както и една с Роберт Кох институт сътрудничество Konsiliarlaboratorium за хемолитичен уремичен синдром (HUS) в Института по хигиена, Университета в Мюнстер (проф. Х. Karch) са показали че в момента в обращение щам носи характеристиките на два различни вида патогенни Escherichia коли. Освен това има специални свойства, съпротивление. Тези свойства рекомбинация патогенни и включването на известни гени съпротива в Ешерихия коли.
Националната референтна лаборатория в Wernigerode е идентифицирала над 400 проби на пациенти с избухването щам. Щамът показва повишена резистентност към цефалоспорини от трета Поколение (ESBL), както и широк, включително множествена резистентност срещу триметоприм / сулфонамидите и тетрациклин. Все пак, това не е клинично значима, тъй като EHEC инфекции обикновено не са лекувани с антибиотици. Антибактериално лечение може да удължава изхвърлянето на бактерии и стимулира производството на токсини олово.
В RKI публикува информация и съдействие за диагностициране на болестта щам на своята интернет страница (www.rki.de> Инфекциозни болести AZ> EHEC). Федералния институт за оценка на риска е издала становище от 07.06.2011 на патогена. В Konsiliarlabor за ХУС в университета в Мюнстер е издал съобщение за пресата на 06.10.2011 до избухването щам.
В HUS е тежка, понякога с фатален край усложнение, което може да се случи с бактериални инфекции на червата нарича enterohemorrhagic Ешерихия коли (EHEC). Всяка година Институтът Робърт Кох ще бъдат изпратени около 1000 случаи на EHEC. Пълната картина на ХУС се характеризира с остра бъбречна недостатъчност, анемия чрез разпадането на червените кръвни клетки и недостигът на тромбоцитите в кръвта. През 2010 г. Робърт Кох институт бяха изпратени два смъртни случая.
На следващата актуализация на тази информация е избухването на 22 Юни 2011 година.
Избрани връзки към документите, посочени в текста Обяснение на работата на епидемиологичната RKI Разпространението на болестта и смъртта, разбити по област RKI Ръководство за лекари Стойка: 21.06.2011

0 件のコメント:

コメントを投稿